Om oss i Gosh! Respond

Respond er et kreativt team i Rogaland som leverer firmagaver og profilprodukter med logo. I nettbutikken vår finner du alt du trenger! Finner du ikke produktet du leter etter? Fortvil ikke, kontakt oss så ordner vi resten. Vel! Respond har dyktige og innovative ansatte som driver selskapet fremover. Vi jobber hardt for å gi et positivt inntrykk på miljøet og et godt inntrykk på våre kunder.

Les mer om våre ansatte og se deres kontaktinformasjon her

Om Gosh! kjeden

Gosh er Norges største og ledende selskap innen levering av profilprodukter til bedriftsmarkedet. Siden starten i 2001 har vi utvidet til 21 forhandlere over hele landet, og er i dag representert i alle de største norske byene. Vi har internasjonale kontakter og derfor muligheten til å tilby kvalitetsprodukter og konkurransedyktige priser på profilprodukter. Vi er en totalleverandør i bransjen med fokus på profilprodukter, bedriftsgaver, gaver, arbeidsklær, samt skilt og dekor.

Et kreativt team

1000vis av produkter

Dedikerte ansatte

Korte fakta

Landsdekkende
Medlem av landets største kjede innen profilering & firmagaver.
Oppstart
Respond ble etablert i 1989 og kan i år feire 30 års jubileum.
Totalomsetning
30 mill NOK for Gosh! Respond. 410 mill NOK totalt i Gosh-kjeden.
Årsverk
Respond har 8 ansatte og Gosh-kjeden har totalt 149 ansatte.

Vårt kjerneteam består av mange erfarne, kreative og løsningsorienterte profilrådgivere. Vi er eksperter på å hjelpe deg med å finne frem til hvilke produkter bedriften din trenger, enten det er rene profilprodukter, klær eller firmagaver både med eller uten logotrykk.

I sortimentet vårt finner du alt fra nye, moderne duppedingser til eksklusive gaver og klær fra kjente merkevareleverandører. Som en stor aktør, har vi forhandlet frem gode priser fra våre leverandører, som igjen kommer våre kunder tilgode.

Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, så vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.

“Hvorfor kjøpe produkter av oss i Gosh! Respond?”

Tom Ruben Holter